Publicacions

Cómo ganamos el proceso y perdimos la república (ED Libros, 2018). El llibre és una crònica del procés en el període de 2010 – 2017, on expliquen els cinc primers anys, des de dins, com a secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat, i la resta, des de fora, como analista de l’actualitat política.

ETSDEDRETESINOHOSAPSEts de dretes i no ho saps (Eres de derechas y no lo sabes) (Mina, Col·lección L’Arquer, Edicions 62, 2008). Amb un to amable, acompanyat sempre de dosis d’ironía, el llibre repaasa aquelles qüestions que sereixen habitualment per falsejar el debat sobre l’eix dreta-esquerra.

favonadesFavonades. Escates de pensament (Explica Edicions, 2009). El llibre és un recull d’articles d’opinió publicats a l’Avui i El Singular Digital, des del setembe de 2008 fins el desembre de 2009. Amb pròleg de Francesc-Marc Àlvaro, aquesta compilació pretén donar vida a les reflexions escrites durant aquest període, ja que els textos publicats en mitjans de comunicació acostumen a néixer i morir en un sol dia.

abecedaridelallibertatAbecedari de la llibertat – Missatge escrit (1997). Aquesta és una obra col·lectiva d’escriptors i poetes de les Terres de l’Ebre per acompanyar amb textos les escultures de l’Abecedari de la llibertat, un conjunt de vint-i-vuit obres que representen l’abecedari. Aquestes peces artístiques es troben integrades al Poble Vell de Corbera d’Ebre, deshabitat des de la Guerra Civil i que és un dels punts més devastats per les bombes. Les lletres són la base de les paraules, que han de servir per entendre’s i cooperar.